handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER
Nedenstående betingelser gælder for alle leverancer fra WallBOX by Purple ID.

BETALING

Via PayPal:
Du behøver IKKE en PayPal konto for at handle i vores webshop, men du skal have en gyldig e-mailadresse og et kreditkort. Du kan vælge at betale enten med din PayPal-konto, eller et kreditkort via PayPal.

Vi accepterer følgende kort: VISA, Mastercard, American Express og Discovercard.
Når du har handlet i vores webshop via PayPal, trækker vi først købesummen fra din konto når din ordre afsendes fra Purple ID. Når din ordre er afsendt modtager du en mail med din faktura.
Der pålægges intet gebyr for kortbetalinger.

Via MobilePay, Swipp og bankoverførsel:
Når du vælger at betale med en af overstående muligheder, vil du modtage en mail med en faktura vedrørende din ordre, så snart vi har registreret din ordre. Du kan derefter vælge at betale din faktura ved bankoverførsel, MobilePay eller Swipp. Når vi har modtaget din betaling afsender vi din ordre.

Alle priser på www.purple-id.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25% moms.

LEVERING OG FRAGT
Vi bestræber os på at levere inden for 2-3 hverdage i Danmark og 3-7 hverdage inden for Europa med mindre andet fremgår. Leveringstiden kan i særlige perioder være længere i forbindelse med ferieafholdelse og mangelfulde leverancer fra vores leverandører. Vi kan desværre ikke garantere, at alle produkter vist i webshoppen er på lager når du bestiller!

Dine varer sendes med Post Danmark. Hvis du ikke er hjemme når Post Danmark kommer, får du en pakkeseddel, så du indenfor den stillede frist, kan afhente pakken på dit lokale posthus.

I købsprocessen tilføjes et beløb for fragt - når du bruger PayPal Express tilføjes fragten først efter du har udfyldt alle informationer!

Fragt indenfor Danmark (ekskl. Færøerne og Grønland) koster:
Pakke uden omdeling    0 kg   –  10 kg:     39 DKK.
Pakke med omdeling     0 kg   –  10 kg:     59 DKK.  

Pakke uden omdeling    10 kg –  20 kg:     75 DKK.
Pakke med omdeling     10 kg –  20 kg:     99 DKK.                                                                                                                                            

International fragt koster:
Pakke med omdeling     0 kg    –  10 kg:     149 DKK.  
Pakke med omdeling     10 kg  –  20 kg:     260 DKK.  

RETURRET
Vi tilbyder 14 dages returret, såfremt varen er ubrugt og fremstår i væsentligt samme stand som ved modtagelsen og i original uåbnet emballage. Du skal selv afholde returomkostningerne, som trækkes fra returbeløbet. Ved retur skal du skal medsende en kopi af din faktura. Pengene overføres til din konto når vi har modtaget returvaren og konstateret at den overholder vores regler for returvarer.

REKLAMATIONSRET
Du har 2 års reklamationsret. Såfremt du skulle være uheldig at modtage en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du indenfor 2 måneder anses reklamationen for værende rettidig. Reklamationer kan meddeles på telefon: 24 83 01 83 eller pr. e-mail: info@purple-id.dk.

Du kan også udnytte reklamationsretten ved at sende varen retur med tydelig fejlbeskrivelse. Du kan ikke møde op og reklamere på vores fysiske adresse, da vi blot har lager og kontor på adressen og derfor ikke nødvendigvis er til stede i dagtimerne. Vi betaler naturligvis dine forsendelsesomkostninger, hvis du er nødt til at returnere en forkert eller beskadiget vare. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage.

Reklamations eller returvarer sendes til:
Purple ID
Skaføvej 3
8930 Randers NØ.
Denmark

SIKKERHED
Al data som udveksles mellem dig og vores betalingssystem foregår gennem en krypteret SSL (Secure Socket Layer) forbindelse. Således er dine data beskyttede. Hverken Purple ID eller andre, udover PayPal, har mulighed for at læse betalingskortdata, som er udvekslet i forbindelse med et køb.

Hos Purple ID behandles dine kontaktoplysninger som fortrolige og videregives ikke til tredjemand.

COPYRIGHT
Du er velkommen til at bruge vores billeder – men giv os venligst et hint først og husk at henvise/ linke til www.purple-id.dk. Hvis du har behov for billeder i høj opløsning, så kontakt os venligst på mail info@purple-id.dk.

KONTAKTINFORMATION
Purple ID
Skaføvej 3
8930 Randers NØ.
Denmark

Tlf: +45 2483 0183 

info@purple-id.dk
www.purple-id.dk

CVR 36 00 35 29